SPIbelt

Ambassadeurs | Patty ter Harmsel

SPIBELT® - THE ORIGINAL RUNNING BELT

The ultimate running and fitness belt

Patty ter Harmsel

“…just go and take that step”

Hoi! Ik ben Patty! ik ben het meest happy wanneer ik maar kan hardlopen, en het liefst verken ik de hele wereld dit al doende. Maar ook zwemmen, fietsen, kracht training, HIIT workouts, wandelen, you name it, I probably will love it.

Het heeft bij mij wel een aantal jaren geduurd voordat ik echt ontdekte waar mijn passie lag. Ik heb door de jaren heen alles geprobeerd. Ik ben dus nog in verhouding met velen een ‘beginnend hardloper’, maar am in it for the long run!

Favoriete work out? Hardlopen

Favoriete workout muziek? Iets met een lekkere beat zodat ik me kan optrekken aan het nummer met mijn tempo. Ed Sheeran doet het goed, maar ook Beyonce en op dit moment is Sia met “Never Give Up” wel echt een van m’n favo’s die op repeat gaat.

Drie dingen waar ik niet zonder kan? Familie/Vrienden/partner (vind ik 1), hardlopen en ik ben wel erg gek op mijn lieve hondje.

Volgende doel? De PR’s die er staan proberen te verbreken (geen specifieke afstand voorkeur).

Grootste overwinning? Mijn eerste marathon zondag 9 april 2017 in 3:38:50 nadat ik een half jaar ervoor een flinke spierscheur had en me vanaf dit punt echt terug heb moeten vechten. Dat liet me zien dat als je ergens voor gaat, alles mogelijk kan zijn, zolang je niet op geeft.

Wat is jouw favoriete  SPIbelt product en waarom? De SPIbelt Endurance omdat deze speciaal gericht is op het hardlopen. De 6 lussen voor gelletjes zijn ideaal en de toevoeging van de SPI H2O Companion waterflesjes zijn helemaal als aanvulling op langere lopen ideaal. Niet alleen om water in te doen, maar bijv. een energy drink o.i.d.

Winkelwagen