SPIbelt

Blogs | Beginnen met hardlopen

SPIBELT® - THE ORIGINAL RUNNING BELT

The ultimate running and fitness belt

Beginnen met hardlopen

Ik ga het doen.

Vandaag. Vandaag begin ik ook. Iedereen kan het. En iedereen doet het. Dus ik ook.
Ik wil verdorie nu wel eens van die vetrandjes af. En meer energie. Als het even kan dan.

Vanaf vandaag denk ik er niet alleen maar aan. Maar bén ik er ook een. Een h-a-r-d-l-o-p-e-r.
Hardloopschoenen heb ik al. En ook een telefoonhoesje. Uit een ver, ver verleden. Toen ik nog alle tijd had om te sporten,
Dat is tegenwoordig wel anders. De tijden van de sportschoolklasjes lijken mij nooit uit komen en zelfs een afspraak maken met een personal trainer past vaker niet dan wel in mijn agenda.

Van Sinterklaas kreeg ik een Polar activty watch. Dat was nogal schrikken. Want iedere keer bleek ik tegen bedtijd nog niet eens 30% van mijn dagelijkse activiteitsdoel blijkt te hebben  gehaald. Op level 1 nog wel. Ik beweeg dus structuureel te weinig. Tot vandaag. Ik trek NU mijn hardloopschoenen aan en GA.

Nou ja, bijna dan. Ik download eerst de ‘Hardlopen met Evy app’ van Evy Gruyaert op mijn telefoon. Deze Belgische dame geeft precies aan wanneer ik moet gaan hardlopen en wanneer ik een wandelpauze moet nemen. Het doel is 5 kilometer in 10 weken.
Iedereen kan hardlopen.  Dus ik ook. Toch?

Ja! Ik kan het. Althans. Vandaag kon ik het. De eerste stappen waren nogal onwennig. Maar Evy zei precies wat ik moest doen. En dat beviel beter dan als een wilde te gaan rennen. Ik was geen hijgend hert en had geen hoofd als een tomaat. Het ging dus best goed. Evy zei op een gegeven moment zelfs ‘Ik ben fier op u!’ High van de zuurstof liet ik thuis vol trots mijn prestaties op de app zien. Trainingsdag 1 is een feit. Ik ben ook best fier op mijzelf!

Winkelwagen