SPIbelt

Blogs | De draad weer oppakken

SPIBELT® - THE ORIGINAL RUNNING BELT

The ultimate running and fitness belt

De draad weer oppakken

Hardlopen in Monaco

9 April ligt al weer ruim een maand achter ons. Na de marathon van Rotterdam even een verplichte rust periode ingelast om goed te herstellen van de inspanningen. In de tussentijd heb ik ook gelijk even mijn focus op mijn nieuwe baan gelegd. Niet dat er niet meer gelopen is, integendeel. Momenteel sta ik al weer te trappelen om voor het goede doel een mooi eind te gaan lopen rennen om zo met Team Gers! vanuit Parijs in estafette vorm terug te komen lopen naar mijn mooie Rotterdam.

In de voorbereiding naar dit evenement heb ik de gelegenheid gehad om het zakelijk en prive te kunnen combineren. Eind april moest ik nl voor mijn werk naar Monaco toe om mijn nieuwe collega’s te ontmoeten en kennis mee te maken. Dit was niet even een dag op en neer maar gelijk voor een hele week.

Dus wat doe je dan….. Kleding inpakken, loopspullen in de koffer, werkspullen mee en op reis. Het enige dat ik deze keer niet in mijn koffer gedaan was mijn SPIbelt. En nee, vergeten was ik hem echt niet. Deze keer gebruikte ik hem op de heen- en terugweg om mijn telefoon, paspoort en portemonee in te doen. Altijd handig om de belangrijkste spullen niet in een tas of broekzak mee te hebben. En daarbij zag ik er ook niet gelijk als een echte toerist met zo’n buidelzak uit. Gewoon lekker discreet op pad en genieten van de reis en het verblijf daar.

De dagen op het werk gingen snel voorbij en om de dag heb ik mijn running outfit aangetrokken om daar in Monaco en omstreken heerlijk te gaan lopen rennen. SPIbelt om, telefoon erin (met daaarbij mijn ICD ID kaart) en de kamersleutel erbij en lopen maar. Zalig gevoel is dat om ook in het buitenland te kunnen lopen rennen en de belangrijkste spullen mee te hebben. Zou na al die jaar niet meer kunnen bedenken hoe ik anders tijdens het lopen foto’s kon maken van de omgeving en gelijkertijd gerust te zijn. Gerust voor het geval dat mij iets overkomt en de instanties maar moeten raden wie ik ben en waar ik vandaan kom.

Zo’n week gaat best snel voorbij en zijn er veel km gelopen en gewandeld. Bijna alle belangrijke plaatsen van Monaco heb ik gezien en zelfs over het circuit kunnen rennen waar volgende week Max weer nieuwe F1 kampioenschapspunten halen mag.

Doordat een SPIbelt niet alleen gebruikt hoeft teworden tijdens het sporten maar ook in de dagelijkse ritme gebruikt kan worden, heb ik mijn SPIbelt eens op een andere manier gebruikt dan alleen voor het hardlopen. In de komende vakantie(s) zal ik zeker weer mijn SPIbelt meenemen c.q. inpakken, ook als ik niet ga hardlopen.

En nu dan op naar mijn volgende uitdaging. Over twee weken die emotionele maar o zo mooie missie vanuit Parijs. Samen met 7 andere lopers in estafette vorm terug naar Rotterdam rennen. Een missie voor een mooi doel met een schitterende motto: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven!”

Live long and prosper! Carpe diem  En tot de volgende keer als ik weer voorbij kom rennen.

Jeroen

SPIbelt Performance Distance Pro

De Distance Pro combineert onze Performance Pro SPIbelt met twee van onze hoog gewaardeerde SPI…

 49,90

SPIbelt Large Performance Pro

Gebouwd voor comfort en duurzaamheid. Net als onze populaire Performance-serie heeft de Performance Pro een…

 29,90

SPIbelt PRO

De SPIbelt Pro is gemaakt om jou meer bandbreedte en een extra veilig gevoel te…

 29,90

SPIbelt Distance Pro

Adult SpiBelt: Weather Resistant Pro in Black with Two 8-ounce H2O Companions

 49,90

SPIbelt SOLO Pocket zwarte rits

Plaats een extra pocket op jouw belt. De SPI Solo-Pocket heeft dezelfde capaciteit als de…

 14,90

SPIbelt Dual Pocket Pro

SPIbelt Dual Pocket PRO -  is ontworpen voor comfort en maximale opslagcapaciteit - met twee…

 37,90

Winkelwagen