SPIbelt

Blogs | Hardlopen in de sneeuw

SPIBELT® - THE ORIGINAL RUNNING BELT

The ultimate running and fitness belt

Hardlopen in de sneeuw

Een ijzingwekkende prestatie

Tjonge jonge…ik ben verbaasd. Over mijzelf. Ik ben namelijk gaan hardlopen terwijl het net gesneeuwd had.
Say what?
Ik ben gaan hardlopen terwijl het net gesneeuwd had.

Dit had ik enkele weken geleden never nooit ever nooit niet gedacht.
Vrijwillig gaan HARDlopen in de sneeuw. Dan ben je toch van lotje getikt?
Tja, ik was namelijk best goed bezig vond ik zelf. De trainingen van de hardloop app van Evy zijn echt goed te doen. Je raakt niet buiten adem en je kan het makkelijk volhouden. En dus is het motiverend. Na de training voel ik mij serieus beter en energieker. En dat gevoel, dát is zo fijn, dat wil je dus vaker. Het gaat te ver gaan om te zeggen dat ik verslaafd ben, (Ik zit nog pas bij de beginners hè….ik train nu voor de 5 km) MAAR….ik vind het wel een lekker gevoel.
Tijdens het lopen kun je je hoofd leeg maken, je bent in de natuur, je krijgt een flinke portie zuurstof en je werkt aan je conditie en -hopelijk- een strakker lijf!
Plus dat de trainingen echt wel gemakkelijk in te passen zijn in my everyday life (=werk & kinderen).

Hoe dan ook. Toen ik de gordijnen opentrok en de besneeuwde straat aanschouwde, was het eerste dat ik dacht: ” Ik hoop dat ik nog wel kan hardlopen.” Dat vond ik zelf ook best een bizarre gedachte trouwens. Hoe dan ook, enigszins voorzichtig en beducht op gladheid stapte ik de straat uit. Op een zandpaadje met verse sneeuw kon ik zelfs accelereren naar een normaal tempo. En ik vond mijzelf heel cool, want ik trotseerde de kracht van natuur!
Okee, dat is een klein beetje overdreven misschien. Maar eerlijk is eerlijk. De sneeuw en de kou gaven een extra dimensie aan de training. Het zag er niet alleen prachtig uit, maar ik voelde mij extra goed. Het schijnt dat je lichaam in de kou extra serotonine aanmaakt, een geluksstofje. Kom maar op met de rest van de winter. Ik kan het hebben!

SPIbelt Performance Distance Pro

De Distance Pro combineert onze Performance Pro SPIbelt met twee van onze hoog gewaardeerde SPI…

 49,90

SPIbelt Large Performance Pro

Gebouwd voor comfort en duurzaamheid. Net als onze populaire Performance-serie heeft de Performance Pro een…

 29,90

SPIbelt PRO

De SPIbelt Pro is gemaakt om jou meer bandbreedte en een extra veilig gevoel te…

 29,90

SPIbelt Distance Pro

Adult SpiBelt: Weather Resistant Pro in Black with Two 8-ounce H2O Companions

 49,90

SPIbelt Dual Pocket Pro

SPIbelt Dual Pocket PRO -  is ontworpen voor comfort en maximale opslagcapaciteit - met twee…

 37,90

SPIbelt Kids Dual Pocket

De SPIbelt Kids Dual Pocket is ideaal voor actieve kinderen die medische benodigdheden zoals een…

 27,90

Winkelwagen