SPIbelt

Blogs | Rotterdam Marathon

SPIBELT® - THE ORIGINAL RUNNING BELT

The ultimate running and fitness belt

Rotterdam Marathon

Laatste week #RM17

Tja, daar doe je het allemaal voor. De voorbereidingen, trainingen en al die KM ‘Lope te lope!’ zouden wij hier in Rotterdam zeggen. Niet zo maar een klein stukje maar gewoon een ‘Fijn pleuris end’. Het mooie van dit alles is dat ik er zelf voor gekozen heb en niemand mij dwingt om dit te doen. Vroeger had ik het dan over een mooie sportdag beleven. Een sportdag waarbij ik op voorhand al weet waar de man met de hamer verstopt staat. En hoeveel ik ook train en hoe hard ik ook mijn best doe hij weet mij altijd feilloos in de lopers massa te vinden. Gelukkig heb ik nog een week te gaan om mij mentaal voor te bereiden. Vandaag mijn laatste groepstraining gegeven, en morgen mijn looptrainer 3 examen doen.

Zenuwen heb ik nog niet echt voor het examen en ook voor mijn missie van volgende week heb ik die nog niet. Die zenuwen komen pas aan het einde van de week als ik mijn nummer ga halen en over de expo struin langs de vele standjes met loop gerelateerde spullen. Daar waar jullie mij dan ook wellicht tegen kunnen komen op de stand van SPIbelt.

Als je nu vraagt of ik zenuwen heb dan zeg ik: “Ja. Ja, ook ik heb een beetje zenuwen, ook wel kriebels genoemd.“ Deze kriebels worden gevoed door de vragen: “Heb ik er alles aan gedaan?” of “Ben ik er klaar voor?”. Ik kan als enige antwoord geven hierop, al twijfel ik door alle Facebook meldingen van lopers die de 30+ km aan elkaar rijgen.
Voor nu laat ik de spanning los, beschouw het evenement van 9 april als een lange duurloop training, want daar had ik geen kriebels bij. Volgende week zondag ben ik zenuwachtig, heb ik slecht geslapen en pijn in mijn buik. Dan trek ik mij terug of word dan hyperactief.

Eenmaal over de finish gekomen zal die buikpijn verdwenen zijn, die heeft zich verspreidt over mijn hele lichaam. En de hyperactiviteit…… die heb ik uitgesmeerd over 42 km en een klein stukje. Met als ultieme beloning een hele mooie blinkende medaille.

Maar zover is het nog niet. Nog een klein weekje te gaan voor het zover is. Eerst deze week doorkomen, mijn nummer halen en de Expo afstruinen.

Zie jullie vrijdag namiddag of misschien wel zaterdag in de ochtend.

Sportgroetjes en keep on running, BOX

Jeroen

SPIbelt Venture Series

Optimaal duursporten. De SPIbelt Venture Serie is speciaal ontworpen om voldoende te kunnen hydrateren tijdens allerlei…

 45,95

SPIbelt PRO

De SPIbelt Pro is gemaakt om jou meer bandbreedte en een extra veilig gevoel te…

 29,90

SPIbelt Performance Series

No sweat. De SPIbelt Performance is een telefoonhouder ontworpen voor de fanatieke hardlopers en sporters.…

 29,95

Sale
SPIbelt Large Pocket

Alle ruimte. Elke extra grote smartphone, zoals de iPhone 12 Pro Max en de Galaxy Note…

 19,90 29,90

Sale
SPIbelt Endurance Series

Focus beter.Richt je enkel op je prestaties en laad je niet afleiden. De SPIbelt Endurance…

 27,90

SPIbelt Dual Pocket Zwart

Er past echt heel heel heel erg veel in de ontzettend elastische tasjes van de SPIbelt Dual…

 39,95

Winkelwagen