SPIbelt

Blogs | SPIbelt voor citytrips

SPIBELT® - THE ORIGINAL RUNNING BELT

The ultimate running and fitness belt

SPIbelt voor citytrips

Veilig op stap met de SPIbelt

Prachtige kerken, mooie straatjes, gezellige parken… Tijdens een citytrip in een leuke stad valt er zoveel te zien. Helaas ligt het gevaar van zakkenrollers in veel steden op de loer en zijn je waardevolle spullen in een ‘gewone’ tas niet zo veilig als je zou denken. De SPIbelt voor citytrips is speciaal ontworpen om gemakkelijk te verbergen onder je kleding. Zo heb je je paspoort en belangrijke spullen veilig en bij de hand tijdens het reizen.

Handig, veilig én comfortabel

Dat we bij SPIbelt houden van comfort, zal geen verrassing meer voor je zijn. De SPIbelt voor citytrips vormt zich perfect naar je lichaam, zodat hij niet schudt of verschuift als je hem draagt. Ideaal dus voor bijvoorbeeld een intensieve stadswandeling. Met de SPIbelt hoef je niet constant op je hoede te zijn voor zakkenrollers maar kun je zorgeloos genieten van al het moois dat je tegenkomt tijdens je reis. Of ongehinderd shoppen natuurlijk! Je houdt met de SPIbelt immers je handen vrij en je spullen veilig.

Meer ruimte nodig?

Ook als je liever een wat grotere tas wilt meenemen tijdens je citytrip, om bijvoorbeeld handig en veilig je tablet in op te kunnen bergen, kun je bij SPIbelt terecht. De SPIbelt Messenger Bag biedt naast ruimte voor je telefoon, paspoort, portemonnee, autosleutels en dergelijke (in de vorm van een kleiner tasje op de schouderband) ook ruimte voor je tablet. Maar je kunt deze extra ruimte natuurlijk ook gebruiken voor een handdoek, sportkleding of een trui.

Maak je citytrip compleet met jouw SPIbelt!

Ga je voor de SPIbelt FlexOriginalLimited EditionLarge of de Messenger Bag? Ontdek welke SPIbelt het beste bij jou past en maak je citytrip comfortabeler, veiliger en nóg leuker met de SPIbelt!

Winkelwagen