SPIbelt

Blogs | SPIbelt voor kerst

SPIBELT® - THE ORIGINAL RUNNING BELT

The ultimate running and fitness belt

SPIbelt voor kerst

De SPIbelt: het perfecte kerstcadeau!

Hardlopen is super populair. Na voetbal is het zelfs de meest beoefende sport! Ongetwijfeld zitten er ook in jouw familie of vriendenkring wel een aantal die een paar keer per week hun hardloopschoenen aantrekken en de deur uit rennen. Of misschien ben je zelf wel fanatieke hardloper. Zoek je nu voor één van die sportievelingen een geschikt cadeau voor de kerstdagen en wil je iets waar ze echt iets aan hebben? Geef dan een SPIbelt als kerstcadeau. Zeker weten dat de ontvanger jou eeuwig dankbaar zal zijn!

Voor iedereen een passende SPIbelt

Natuurlijk is de SPIbelt niet alleen geschikt voor tijdens het hardlopen. Of je nu gaat wandelen, vissen, skiën, mountainbiken of kiest voor welke activiteit dan ook; met de SPIbelt neem je heel gemakkelijk je waardevolle spullen mee. Koop je de SPIbelt als kerstcadeau voor je reislustige broer? Ga dan voor een compacte SPIbelt uit onze reiscollectie. Of is het een cadeau voor je hippe nichtje? Dan is de SPIbelt Limited Edition een goed idee. De SPIbelts zijn verkrijgbaar in zoveel kleuren en stijlen dat er voor iedereen een passende SPIbelt te vinden is.

Een SPIbelt als kerstcadeau is origineel, verrassend en voordelig

Een SPIbelt als kerstcadeau is een bijzondere en originele verrassing, want wie verwacht er bij het uitpakken van zijn of haar kerstcadeau nou een multifunctioneel, stijlvol heuptasje? Het minimalistische tasje lijkt heel klein, maar er kan echt veel meer in dan je denkt. Bovendien vormt het tasje zich naar het lichaam van degene die hem draagt. En daarom heb je geen last meer van schuddende of schuivende bagage, maar een comfortabele riem.

Koop de SPIbelt als kerstcadeau

Nog niet overtuigd? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment en ontdek de vele kleuren, toepassingen en mogelijkheden die er zijn. Kies de SPIbelt die perfect bij jou of je familielid/vriend/vriendin past en verras hem of haar met het leukste en handigste kerstcadeau ever!

 

Kun je niet kiezen of heb je vragen over de SPIbelt? Laat het ons weten, we helpen je graag. Contact opnemen kan via:

Telefoon: 06 533 533 09
E-mail: service@spibelt.nl

Alles wat je wilt weten over hardlopen door Mariska van Sprundel

Loopschema's, hardloopblessures, sportvoeding, hardloopschoenen.... Wetenschapsjournalist Mariska van Sprundel wordt geteisterd door hardloopblessures. Ze onderzoekt allerlei…

 19,99

aLOKSAK®

Maak je telefoon waterdicht. In sommige gevallen is het verstandig je spullen extra te beschermen. Bijvoorbeeld…

 11,95

Full socks V2.1

Deze effectieve versie van de compressiesok is zeer geschikt voor het hardlopen op allerlei ondergronden.…

 44,95

Fullsocks ultralight racing

De technologieën van deze ultralichte sokken werden getest én bewezen tijdens de Kona races. (Dat…

 48,95

Pro Racing Socks V3 - Run High

Deze compressiesokken worden gebruikt door alle marathonlopers over de hele wereld en hebben allerlei technologische…

 15,95

ProRacing Socks V3 - Run Low

Compressiesokken tegen warme voeten. Deze lage compressiesokken zijn ideaal bij warmer weer. De 3D.DOTS zorgen…

 15,95

Winkelwagen