SPIbelt

Blogs | Telefoon mee met hardlopen

SPIBELT® - THE ORIGINAL RUNNING BELT

The ultimate running and fitness belt

Telefoon mee met hardlopen

Waarom je telefoon mee met hardlopen?

Tja..je kunt je afvragen waarom je überhaupt een telefoon mee met hardlopen neemt. Vroeger liep toch ook niemand hard met een telefoon? Maar vroeger is niet meer. En er zijn tal van redenen om je telefoon bij je te houden. In de eerste plaats is het veilig, je kan immers altijd bellen voor hulp. Bij een blessure bijvoorbeeld. Een telefoon geeft vaak ook een veilig gevoel als je gaat hardlopen op een rustige weg of in het donker.

Muziek en hardloop apps

Voor het luisteren naar muziek met motiverende beats is het handig je telefoon in een hardloopriem mee te nemen.
Muziek helpt overigens  met het verbeteren van je prestaties. Maar dat is een ander verhaal. En zijn ook heel veel (gratis) hardloop apps beschikbaar. Sommige hebben uitgebreide functies om je prestaties te analyseren en sommige zijn juist bedoeld om je te motiveren of om podcasts te beluisteren.
Misschien kunnen we beter vragen waarom je NIET je telefoon zou meenemen?!

Hoe neem je telefoon mee met hardlopen?

Een telefoon is best zwaar. En groot. En kwetsbaar.
Dus hoe neem je hemelsnaam je telefoon mee met hardlopen?

1. In je hand. Dat kan misschien nog wel (nog) niet zo lang loopt. Maar hoe minimaal het ook lijkt, je lichaam raakt wel uit balans. En je houding is niet optimaal. Zodra je begint te zweten, loop je bovendien nog eens de kans je telefoon ie uit je hand valt.

2. In je BH. Dat is sowieso geen goede plek voor je telefoon. Vocht en zout tasten je telefoon aan.

3. In je (broek) zak.  In sommige hardloopkleding zitten zakken waar je telefoon in past. Dat lijkt handig, maar het zit niet ideaal, want het schudt heel op en neer. Maar dat altijd nog beter dan bovenstaande opties.

4. In een sportarmband. Het eerste product dat op de markt kwam om je telefoon in mee te nemen. Wie heeft hem niet gehad? Veel mensen vinden echter dat een band om de arm snel afzakt. Of dat ie zweterig aanvoelt en lastig om te doen is. Of schuurt tijdens het bewegen!

5. De heupriem. Handen vrij en je telefoon dichtbij.

Wij van SPIbelt adviseren de SPIbelt. De enige echt relaxte manier om je telefoon mee te nemen.
Maar dat vinden niet alleen wij. Onze klanten zijn net zo enthousiast!
Scroll maar eens door onze reviews.

Winkelwagen