SPIbelt

Blogs | Voorstelmomentje

SPIBELT® - THE ORIGINAL RUNNING BELT

The ultimate running and fitness belt

Voorstelmomentje

Ontmoet Jeroen!

Hoi hoi, ik ben Jeroen (44 jaar) en sinds kort naast Roos jullie SPIbelt ambassadeur. Sinds 1999 ben ik in het bezit van een ICD, wat voor mij het einde betekende van mijn wielercarrière. Na jaren gedwaald te hebben en zoekende naar een vervangende sport ben ik in 2005 uitgekomen bij het hardlopen.
Die ICD heb ik gekregen nadat er hartritme stoornissen bij mij ontdekt waren. Hartritmestoornissen die door de cardiologen niet te verhelpen zijn en van dermate aard dat die ICD mij beschermen moet wanneer er één voortdoet.

En dan nu het lopen van marathons. Ik hoor het menig man aan mij vragen, “Je mag geen topsport meer bedrijven en dan wel het lopen van een marathon. Dat kan dan wel!?”
Daar volgt dan een heel uitleg van mij op als antwoord op de vraag. Hier is dan mijn strekking dat ik in het hardlopen niet kan en hoef te winnen maar eerder heerlijk ontspannen bezig ben. Er is dan geen inspanningsstress en prestatie druk. Ondertussen ben ik 9 keer aan de Rotterdam Marathon begonnen en heb er 7 uitgelopen, waarbij mijn snelste tijd 3:41 uur is. Naast Rotterdam heb ik ook 2 internationale Marathons gelopen. In 2015 in Valencia en in 2016 in Minneapolis.

Sinds mijn 8e marathon van Rotterdam start in 2014 ben ik in het bezit van mijn SPIbelt en tot op heden heeft deze mij bij iedere loop vergezeld. Zelfs in mijn trainingen ben ik nog nooit in de steek gelaten.

Zeker nu ik in de voorbereiding ben van mijn 12e marathon kan ik zeker niet meer zonder mijn SPIbelt. Als ik aan mijn duurlopen ga beginnen stop ik een aantal gelletjes tussen de lussen en neem ik mijn telefoon mee in de waterafstotende pocket. Indien nodig stop ik mijn auto sleutel er ook gewoon nog bij, er is immers ruimte zat. Op deze manier ben ik verzekerd dat wanneer het nodig is ik mijn energiebehoefte aan kan vullen of om hulp kan vragen.

Naast mijn voorbereidingen op de marathon ben ik door de week ook druk met het lopen. Ik geef training aan lopers bij mijn vereniging in Rotterdam. Lopers die net als ik bezig zijn voor hun evenement. En of dat nu een marathon is of een lokale 5km loop maakt mij niets uit. Iedereen sport op zijn niveau en doet wat hij of zij aan kan. Het belangrijkste is dat zij net als ik lekker sporten. En als ze komen voor advies of gewoon met een vraag zal ik ze zo goed mogelijk antwoord geven.

Zo, jullie hebben mijn verhaal gelezen en weten nu wie ik ben. Ik ga nu mijn spullen bij elkaar pakken en aantrekken om heerlijk een stukje te gaan lopen in de omgeving. De voorbereiding op de Marathon van Rotterdam hebben hun hoogste punt gehad. Nu nog even aftellen naar 9 april. Wie weet komen jullie mij tegen op de Marathon beurs als ik, op vrijdag 7 april na 16 uur, mijn nummer ga halen.

Tot ziens en een stevige BOX

Jeroen

SPIbelt Large Performance Pro

Gebouwd voor comfort en duurzaamheid. Net als onze populaire Performance-serie heeft de Performance Pro een…

 29,90

SPIbelt PRO

De SPIbelt Pro is gemaakt om jou meer bandbreedte en een extra veilig gevoel te…

 29,90

SPIbelt Distance Pro

Adult SpiBelt: Weather Resistant Pro in Black with Two 8-ounce H2O Companions

 49,90

SPIbelt SOLO Pocket zwarte rits

Plaats een extra pocket op jouw belt. De SPI Solo-Pocket heeft dezelfde capaciteit als de…

 14,90

SPIbelt Dual Pocket Pro

SPIbelt Dual Pocket PRO -  is ontworpen voor comfort en maximale opslagcapaciteit - met twee…

 37,90

Sale
SPIbelt Original Pink Ribbon - Limited Edition

De perfecte basis. De SPIbelt Original is een lichtgewicht heupband voor je telefoon met een…

 24,90

Winkelwagen