SPIbelt

Verzending & Retour

SPIBELT® - THE ORIGINAL RUNNING BELT

The ultimate running and fitness belt

F.A.Q.

Veelgestelde vragen

1. Past mijn smartphone wel in een SPIbelt?

Ja, absoluut. We zijn nog nooit een smartphone tegengekomen die niet past. Naast je smartphone is er nog genoeg ruimte voor je sleutels, ID andere persoonlijke items. De meeste smartphones passen in de original SPIbelt. Voor de iPhone 6 en 6 Plus (of een vergelijkbaar formaat smartphone), raden wij de grotere SPIbelts aan. Twijfel je over de maat van je smartphone? Kijk dan even op onze pagina met de afmetingen van de meeste telefoons. Nog niet zeker? Neem dan even contact met ons op via service@spibelt.nl of via het contactformulier.

2. Is de SPIbelt waterdicht?

De original SPIbelt is niet waterdicht, maar gemaakt van een materiaal dat snel droogt en ademt.
Er bestaan ook waterafstotende varianten:
De Performance SeriesEndurance Series en Venture Series). Deze zijn goed bestand tegen transpiratievocht en een flinke regenbui. Echter voor een 100% waterdichte oplossing raden wij het gebruik van de aLOKSAK aan. Deze door NASA ontwikkelde technologie biedt volledige zekerheid dat uw spullen droog blijven. De aLOKSAK kun je ook in onze webshop bestellen.

3. Welke maat moet ik kiezen?

De SPIbelts zijn in één maat verkrijgbaar, maar zijn elastisch en volledig verstelbaar. Voor het geval dat je maat groter is dan de maximaal aangegeven heupmaat, hebben wij als accessoire de Belt Extender  waarmee de totale omvang verlengt wordt met ruim 30 cm. Let op! Deze Belt Extender past niet op de Endurance SeriesVenture Series en Kid’s Series.

Gratis verzending

4. Schudt de SPIbelt?

De SPIbelt schudt niet wanneer je hem goed gebruikt. Voor optimaal draagcomfort, draagt je de belt om je heupen. Hoe zwaarder de items (bijv. iPhone en sleutelblos), des te strakker trek je de riem aan. Plaats platte en grote items als eerste in de SPIbelt, dus tegen je lichaam aan. Daarna kun je andere items, zoals autosleutels of geld in je belt plaatsen.

5. Past mijn astma inhalator, Epipen, insulinepomp of ander medische hulpmiddel in de SPIbelt?

Ja, in de SPIbelt kun je deze medische hulpmiddelen op een discrete, maar comfortabele manier bij je dragen. Er is zelfs een speciale SPIbelt voor diabetici die gebruik maken van een insulinepomp; de SPIbelt Diabetic.

6. Kan mijn startnummer aan de SPIbelt?

A. Jazeker, met behulp van de startnummerbevestigingsknoppen kun je je startnummer aan je SPIbelt bevestigen. Zo hoef je niet langer gaatjes in je shirt te prikken met veiligheidsspelden om startnummer bij je te kunnen dragen tijdens een wedstrijd.

Gratis verzending

7. Hoe gebruik ik de startnummer bevestigingsknoppen (race toggles) aan mijn SPIbelt en startnummer?

Het makkelijkst gaat het zo:
– Maak 2 gaatjes in je startnummer;
– Bevestig aan beide zijden van het tasje van de SPIbelt één race toggle: vouw het elastieken draadje om de riem van de SPIbelt heen;
– Haal de twee uiteinden van het elastieken draadje samen door de opening in je startnummer;
– Plaats het klemmetje over de twee uiteindes van het elastieken draadje, door hem in te drukken en vervolgens los te laten zodra hij op de juiste plaats zit;
– Herhaal het bovenstaande voor de andere race toggle;
– De toggles kunnen ook aan de achterkant (rugzijde) gedragen worden.

8. Kan ik de SPIbelt wassen?

Ja, dat kan. Je kunt de SPIbelt in de wasmachine op maximaal 40 graden wassen. Hang daarna de SPIbelt op om hem te laten drogen. Absoluut niet in de wasdroger drogen! Door het wassen kan na verloop van tijd de kleur van de SPIbelt verbleken.

9. Ik ben een winkelier. Hoe kan ik jullie producten in mijn assortiment opnemen?

Stuur ons een bericht via service@spibelt.nl of via het contactformulier en laat ons weten welke SPIbelts je graag in je assortiment zou willen zien. Wij nemen dan spoedig mogelijk contact met je op.

Winkelwagen