SPIbelt

Ambassadeurs | Robbert Slagers

SPIBELT® - THE ORIGINAL RUNNING BELT

The ultimate running and fitness belt

Robbert Slagers

Hoi ik ben Robbert Slagers,

ik ben het meest gelukkig als ik hardloop dat geeft mij zoveel vreugde.

Ik heb verschillende sporten gedaan zoals korfbal, hockey, basketbal.

Tot de BSO van mijn zoon vroeg of ik mee wilde lopen met de kids run van de marathon van Eindhoven. Ik vond het zo leuk en een mooie ervaring dat ik mij ben gaan verdiepen in het hardlopen. En ben ik gaan trainen om mijn conditie op peil te brengen, zodat ik mijn doel kon gaan bereiken, dat ik ooit een langere afstand wilde lopen bij de marathon van Eindhoven

Toen ben ik ook mijn Instagram pagina begonnen om mijn passie voor het hardlopen te delen met andere mensen en ze zo te motiveren om ook met hardlopen te beginnen.

Door mijn werk als vrachtwagenchauffeur valt het niet altijd mee om tijd te vinden om te trainen.

Tijd die ik heb probeer ik te trainen om mijn volgende doel te bereiken

Tevens wil ik laten zien dat iedereen kan hardlopen als je er maar in gelooft dat alles mogelijk is, zelfs jij kan dat bereiken.

Favoriete workout?   Hardlopen, bootcamp

Favoriete workout muziek? echt wel iets met een lekkere beat. Meestal luister ik iets van de jaren 90. Zelfs regelmatig ook happy hardcore. En soms ook wel eens Nederlandstalige muziek dat ligt meestal aan wat voor training heb.

Drie dingen die ik niet zonder kan? partner/familie/vrienden, hardlopen en voetbal.

Volgende doel? Ik wil dit jaar mijn halve marathon lopen. En proberen mijn tijden te verbeteren op de 5 en 10 km.

Grootste overwinning? Mijn 1\4 marathon van Eindhoven van afgelopen jaar. Ik wilde mijn tijd verbeteren op de 10 km en die heb ik flink  verbeterd in een tijd van 1:7:15. En daar heb ik zo hard voor getraind  en alles voor gegeven. Dan is de prestatie nog mooier en geniet je er meer van. Als je er maar in gelooft en niet opgeeft is alles mogelijk.

Wat is mijn favoriete SPIbelt product? De SPIbelt dual pocket pro is mijn favoriet van dit moment. Met twee opbergvakken past er lekker veel in, En het heeft een mooi ontwerp dat hij mooi opvalt en mooi hip uiterlijk heeft. Tevens vind ik de SPI h2o hydration flesjes ideaal voor je sportdrank of water. Want je kunt ze op iedere SPIbelt bevestigen.

Winkelwagen