SPIbelt

Testimonials, Reviews, Ambassadeurs, Blogs

SPIBELT® - THE ORIGINAL RUNNING BELT

The ultimate running and fitness belt

Testimonials

Wat zeggen andere mensen over SPIbelt?

Bekijk hieronder reviews en blogs van andere gebruikers en maak kennis met onze ambassadeurs.

Onze ambassadeurs

Sinds anderhalve maand gebruik ik de SPIbelt tijdens het hardlopen. Dit is een smalle band waarin je je telefoon en andere spullen kunt laten terwijl je sport.
Voor mij was de SPIbelt de ideale oplossing om de hele grote smartphone in te bewaren tijdens het hardlopen. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad!
Wie had gedacht dat ik ooit nog met een heuptasje zou lopen? En dat ik er nog blij mee ben ook? 😉Ik ren met een SPIbelt and I’m proud of it!!
Mijn favoriete SPIbelt is de Performance. Een waterafstotende Large Pocket gel lussen. Deze heb ik al een paar jaar en heeft mij nog nooit in de steek gelaten.
De SPIbelt Endurance is speciaal gericht op het hardlopen. De 6 lussen voor gelletjes en de toevoeging van de SPI H2O Companion waterflesjes zijn ideaal.
Half blind ben ik geboren, en in 2003 heb ik een motorongeluk gehad waardoor mijn rechter onderbeen en een spier in mijn rug geamputeerd zijn.
De SPIbelt diabetic speciaal ontwikkeld voor mensen met diabetes heeft zelfs een aparte opening speciaal voor mijn infuusset. (Yes! 😉 )

SPIbelt voor diabetespatiënten

“Onze relatie met diabetespatiënten begon al snel na de lancering van SPIbelt. Er waren een aantal ouders van kinderen met diabetes vertelden over hoe ze de SPIbelt gebruikten om hun kind een insulinepomp te laten dragen. Zo kreeg de hardloopriem ineens een heel andere functie. Door de toenemende populariteit onder diabetespatiënten, hebben we in 2010 onze eerste SPIbelt Diabetic ontwikkeld. Speciaal voor gebruik met een insulinepomp. Én met een versterkte opening voor het doorvoeren van een slangetje."

Enkele reacties van gebruikers:

“De SPIbelt is perfect voor mijn insulinepomp. Ik draag het tijdens mijn karateles, als ik fiets en wanneer ik kleding draag zonder zakken. Ik zou het alle diabetes patiënten aanbevelen. Dankjulliewel voor het maken van deze SPIbelt. “

“Ik draag dit bij ik vrijetijds-of sportkleding. Het is zonder twijfel het beste pomptasje dat er bestaat. Werkt ook prima tijdens zware training / activiteiten en houdt de pomp discreet en veilig. Zeker aan te bevelen !!!! “

“Mijn zoon heeft een insulinepomp sinds december 2013 en gebruikt daarvoor de SPIbelt omdat hij dit het fijnste pomptasje vindt. Licht van gewicht en gemakkelijk te gebruiken. Mijn een collega-verpleegkundige draagt haar pomp inmiddels ook in een SPIbelt.”

“Mijn dochter werd op driejarige leeftijd gediagnosticeerd als type 1 diabetes. Ze is nu 5 en we hebben sinds dag 1 de SPIbelt gebruikt voor haar insulinepomp. Het is sterk, duurzaam én geschikt voor 24 uur per dag gebruik, zelfs door een peuter! Bedankt SPIbelt!”

“Mijn dochter heeft diabetes type 1 en gebruikt de SPIbelts al jaren. Het is serieus het allerbeste product! Het is degelijk materiaal en mijn dochter kan vrijuit bewegen zonder zich zorgen te maken over het rondzwabberen of verliezen van haar pomp. De Spibelt heeft zeker de kwaliteit van haar leven verbeterd!”

Winkelwagen