SPIbelt

Testimonials, Reviews, Ambassadeurs, Blogs

SPIBELTĀ® - THE ORIGINAL RUNNING BELT

The ultimate running and fitness belt

Testimonials

Wat zeggen andere mensen over SPIbelt?

Bekijk hieronder reviews en blogs van andere gebruikers en maak kennis met onze ambassadeurs.

Onze ambassadeurs

Sinds anderhalve maand gebruik ik de SPIbelt tijdens het hardlopen. Dit is een smalle band waarin je je telefoon en andere spullen kunt laten terwijl je sport.
Voor mij was de SPIbelt de ideale oplossing om de hele grote smartphone in te bewaren tijdens het hardlopen. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad!
Wie had gedacht dat ik ooit nog met een heuptasje zou lopen? En dat ik er nog blij mee ben ook? šŸ˜‰Ik ren met een SPIbelt and Iā€™m proud of it!!
Mijn favoriete SPIbelt is de Performance. Een waterafstotende Large Pocket gel lussen. Deze heb ik al een paar jaar en heeft mij nog nooit in de steek gelaten.
De SPIbelt Endurance is speciaal gericht op het hardlopen. De 6 lussen voor gelletjes en de toevoeging van de SPI H2O Companion waterflesjes zijn ideaal.
Ik werk als freelance journalist en heb mijn eigen online platform voor vrouwen in de paardensport: www.pumpsenpaarden.nl.
De SPIbelt diabetic speciaal ontwikkeld voor mensen met diabetes heeft zelfs een aparte opening speciaal voor mijn infuusset. (Yes! šŸ˜‰ )
Half blind ben ik geboren, en in 2003 heb ik een motorongeluk gehad waardoor mijn rechter onderbeen en een spier in mijn rug geamputeerd zijn.

SPIbelt voor diabetespatiƫnten

ā€œOnze relatie met diabetespatiĆ«nten begon al snel na de lancering van SPIbelt. Er waren een aantal ouders van kinderen met diabetes vertelden over hoe ze de SPIbelt gebruikten om hun kind een insulinepomp te laten dragen. Zo kreeg de hardloopriem ineens een heel andere functie. Door de toenemende populariteit onder diabetespatiĆ«nten, hebben we in 2010 onze eerste SPIbelt Diabetic ontwikkeld. Speciaal voor gebruik met een insulinepomp. Ɖn met een versterkte opening voor het doorvoeren van een slangetje."

Enkele reacties van gebruikers:

ā€œDe SPIbelt is perfect voor mijn insulinepomp. Ik draag het tijdens mijn karateles, als ik fiets en wanneer ik kledingĀ draag zonder zakken. Ik zou het alle diabetes patiĆ«nten aanbevelen. Dankjulliewel voor het maken van deze SPIbelt. ā€œ

ā€œIk draag dit bijĀ ik vrijetijds-of sportkleding. Het is zonder twijfelĀ het beste pomptasjeĀ dat er bestaat. Werkt ook prima tijdens zware training / activiteiten en houdt de pomp discreet en veilig. Zeker aan te bevelen !!!! ā€œ

ā€œMijn zoon heeft een insulinepomp sinds december 2013 en gebruikt daarvoor de SPIbelt omdat hij dit het fijnsteĀ pomptasjeĀ vindt. Licht van gewicht en gemakkelijk te gebruiken. MijnĀ een collega-verpleegkundige draagt haar pomp inmiddels ook in een SPIbelt.ā€

ā€œMijn dochter werd op driejarige leeftijd gediagnosticeerd als type 1 diabetes. Ze is nu 5 en we hebben sinds dag 1 de SPIbelt gebruikt voor haar insulinepomp. Het is sterk, duurzaam Ć©n geschikt voorĀ 24 uur per dag gebruik, zelfs door een peuter! Bedankt SPIbelt!ā€

ā€œMijn dochter heeft diabetes type 1 en gebruikt de SPIbelts al jaren. Het is serieus hetĀ allerbeste product! Het is degelijk materiaal en mijn dochter kan vrijuit bewegen zonder zich zorgen te maken over het rondzwabberen of verliezen van haar pomp. De Spibelt heeft zeker de kwaliteit van haar leven verbeterd!ā€

Winkelwagen