SPIbelt

Ambassadeurs | Roos Guijt

SPIBELT® - THE ORIGINAL RUNNING BELT

The ultimate running and fitness belt

Roos Guijt

“Ik ben Roos …en ik ben sterker dan mijn diabetes! Ik wil er namelijk juist mijn kracht van maken!
LET’S DO THIS!!”

Roos blogt over de combinatie Diabetes type 1 én hardlopen. Haar doel was het uitlopen van de New York City Marathon. Dat heeft ze gehaald! Daarbij kwamen allerlei struggles en frustraties aan te pas, maar ook heeft zij daardoor haar Diabetes type 1 beter leren omarmen.

Roos hoopt mensen bewuster te kunnen maken van het feit dat Diabetes type 1 meer is dan -een prikje hier en daar-, en dat de impact op een mensenleven groter is dan dat veel mensen zich kunnen indenken.
Diabetes heb je namelijk 24/7.

Favoriete work out? (Als het hieronder valt) Een lekker rondje hardlopen! Vooral over de boulevard van Katwijk met het mooie uitzicht van het strand en de zee op de achtergrond. Heerlijk! Hoofd vol met frustratie en/of ergernissen is daarna weer helemaal leeg ;-).
De sportschool staat stiekem ook op het lijstje, maar ik ben er dit jaar nog niet binnen geweest.. haha, oeps.

Favoriete workout muziek? Het liefst lekkere uptempo-nummers. (En stiekem zing ik dan keihard mee, maar of de rest daar nu zo blij mee is.. ;-)). Voor mijn hartslag is het beter om zonder muziek te rennen, maar dat is zo saai he..

Drie dingen waar ik niet zonder kan?
1. Mijn insulinepomp, dit hightech apparaatje houdt mij een soort van in leven. (Bést belangrijk dus ;-)).
2. Hardlopen, het maakt m’n hoofd leeg en zorgt ervoor dat mijn bloedsuikers ook beter -binnen de lijntjes kleuren-.
Wat vervolgens er ook weer voor zorgt dat het mij helpt de diabetes meer te kunnen accepteren en omarmen.
3. Je bent een ‘kattukker’ of niet…Maar een lekker vet harinkje op z’n tijd kun je me echt voor wakker maken, haha. 😉

Volgende doel? Verklaar me maar voor gek, maar ook dit jaar ga ik een poging doen om de marathon der marathons uit te lopen, en wel die van New York. (En als het even kan nu wél binnen de 5 uur…payback time it is!)

Grootste overwinning? Dat is zonder twijfel absoluut het uitlopen van de New York marathon vorig jaar november. Dat gevoel als je over de finish komt na meer dan 5 uur je grenzen verleggen is gewoon onbeschrijfelijk. Je voelt je onoverwinnelijk, en dat gevoel van toen helpt me nu nog steeds als ik dreig te verdwalen in het doolhof wat ‘diabetes’ heet.

Wat is jouw favoriete  SPIbelt product en waarom? Mijn favo SPIbelt product is ook de favoriet van mijn insulinepomp! ;-). Deze SPIbelt diabetic speciaal ontwikkeld voor mensen met diabetes heeft zelfs een aparte opening speciaal voor mijn infuusset. (Yes! 😉 ) Op deze manier wordt hardlopen nóg leuker!

Winkelwagen