SPIbelt

Blogs | SPIbelt Diabetic

SPIBELT® - THE ORIGINAL RUNNING BELT

The ultimate running and fitness belt

SPIbelt Diabetic

SPIbelt voor Diabetici

1 op de 14 Nederlanders heeft diabetes. Een vervelende ziekte die je hele lichaam ondermijnt en voor beperkingen kan zorgen in het dagelijks leven. Insuline spuiten is, sowieso voor mensen met diabetes type 1, aan de orde van de dag. De SPIbelt Diabetic is speciaal ontwikkeld voor diabetici. Met de SPIbelt Diabetic kun je je spullen veilig en discreet bij je dragen bij elke activiteit die je onderneemt. Voor kinderen met diabetes hebben we bovendien de SPIbelt Kids ontworpen.

Het voordeel van de SPIbelt Diabetic

EpiPennen, glucosemeters, inhalers en zelfs je insulinepomp kun je gemakkelijk meenemen in de SPIbelt Diabetic. De SPIbelt schudt of verschuift niet en het hindert je niet in je dagelijkse activiteiten. Deze onmisbare medische benodigdheden draag je op deze manier altijd bij je, zonder er telkens aan te hoeven denken én zonder gehinderd te worden door je ‘bagage’.

Waarom hebben we de SPIbelt Diabetic ontworpen?

Bij SPIbelt streven we ernaar om al onze klanten comfortabel te kunnen laten bewegen terwijl ze hun belangrijkste benodigdheden gewoon bij zich dragen. We vinden dat dit voor iedereen haalbaar moet zijn. Met de SPIbelt Diabetic willen we jou als diabetespatiënt daarom een handje helpen. Zodat ook jij lekker kunt gaan wandelen, fietsen, hardlopen of een andere activiteit kunt gaan doen zonder gehinderd te worden door je medische benodigdheden.

Meer weten?

Heb je een vraag over de SPIbelt Diabetic of wil je meer informatie over het product? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en toepassingen van de SPIbelt Diabetic.

Winkelwagen