SPIbelt

Selecteer categorie of bekijk alle producten

Hydratatie

Hydrateren is presteren. De SPIbelt als drinkgordel.
Inmiddels weet iedereen wel dat je gedurende de dag minimaal 2 liter water zou moeten drinken. Logischerwijs is het tijdens het sporten helemaal belangrijk om ‘te hydrateren’. Maar niet iedereen heeft daar zin in, want water meenemen tijdens het hardlopen bijvoorbeeld is erg onhandig….

Toch kan een klein beetje vochtverlies, namelijk zo’n 1 à 2% van het lichaamsgewicht (meestal tussen de 0,7 en 1,4l voor een persoon van 70kg) al zorgen voor een prestatievermindering van de spieren van 10%! En als  je meer dan 4% vocht verliest, dan kun je misschien last krijgen van vermoeidheid, zware benen en zelfs ademnood.

SPIbelt heeft daarom verschillende speciale drinkgordels ontwikkeld om makkelijk drinken mee te nemen tijdens het hardlopen. Of maak met de SPI H2O flesjes van iedere SPIbelt hardloopriem je eigen bidonhouder. De flesjes passen namelijk op iedere SPIbelt. En natuurlijk schudden of schuiven ook de flesjes niet mee als je beweegt. Zo heb je er geen last van tijdens het sporten en is je heuptasje voor het hardlopen ook ineens een drinkgordel.

Winkelwagen